Saturday, 27 April 2013

Kawat Cam Sinar Harian Menjadi...Stopa Cite Pasal Hudud...Pembaca Minta Komen Pasal Video 'Stopa The Spenderman'


hahahahaha....gelak besar bila UG baca artikel dari individu yang kini dikenali dengan gelaran Stopa The Spenderman ni....beriya dia bagi kenyataan pasal HUDUD..tapi pembaca hentam dia kaw-kaw suruh jawab pasal video seks....Setiausaha Agung Pas, Datuk Mustafa Ali menggesa pemimpin Pas dan DAP supaya tidak meneruskan pertikaian isu hudud dalam media kerana ia hanya  akan menjerumus mereka ke dalam perangkap Umno-Barisan Nasional (BN).

Kata beliau, isu hudud telah mencapai kata sepakat pada September 2011 dan perkara itu tidak perlu ditimbulkan sehingga boleh mencetus polemik khususnya menjelang 5 Mei.

"Ini adalah perangkap Umno yang biasa setiap kali pilihan raya, isu ini akan diapi-apikan Umno melalui media supaya akan ada percanggahan pendapat dan tujuannya untuk porak-perandakan Pakatan Rakyat.

"Semua pimimpin PR perlu hentikan isu polemik itu dalam media.

"Isu ini sudah selesai September 2011, kita ada buat kenyataan, kita akui DAP tak setuju dengan hudud, Islam tetap jadi dasar Pas, DAP hormatinya," kata beliau kepada pemberita di sini, hari ini.

Mustafa berkata demikian mengulas lanjut desakan Pengerusi DAP, Karpal Singh semalam yang mendesak Ketua Umum PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim supaya menyatakan pendirian berhubung isu hukum hudud dan konsep negara Islam yang ingin dilaksanakan Pas.

STOPA THE SPENDERMAN KENE KUTUK DI SINI.

2 comments:

  1. Nak tanya kat Stopa, ape hukum hudud untuk orang yang berzina.

    ReplyDelete
  2. Hukum HUDUD hanya terpakai kepada orang Islam lain, tetapi tidak terpakai kepasda org Islam PAS.. sebab Nik ajis ada "sepecial post" ..dia bole hapuskan DOSA pengikut PAS yang melakukan kesalahan yg boleh dihukum dibawah undang2 HUDUD .... Zina contohnya...so Setapa the Spenderman telah diampunkan dosanya atas restu Nik Ajis... So What????TAKE BEEEEEERRRRRR

    ReplyDelete